1608c3cbce97-36e0-4a15-a121-198bac245d4f

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik – Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami ÇOLAK öncülüğünde düzenlenen, 6. Uluslararası Siber Güvenlik Çalıştayı ve Sertifika Programı 23-27 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Farklı ülkelerden 40 profesörün konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirilen çalıştaya 350 kişi kayıt yaptırmıştır. Katılımcılara 5 günlük çalıştay sonunda 42 saatlik sertifika ve sertifika eki verilmiştir.

Çalıştay kapsamında Amerika Birleşik Devleti(ABD), Ankara ve Elazığ’da bulunan üniversitelerden gelen akademisyenler İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne konuk olmuştur. Çalıştaya; Sen Diago State University’den Prof. Dr. Yusuf ÖZTÜRK, University Of Arkansas At Little Rock’dan Prof. Dr. Coşkun BAYRAK, Gazi Üniversitesi’den Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU, Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL, Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Fırat Üniversitesi’den ise Prof. Dr. Asaf VAROL konuşmacı olarak katılım göstermişlerdir.